fociextra
Menü
 
Hírek

Hírek

Kupasorsolás

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Az augusztus 28-i játéknapon az Előre SE hazai pályán fogadja az NB II-es ligakonkurens Balmazújváros csapatát.


Szabó Norbert 2 meccs

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 13-i ülésén 2 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Szabó Norbertre, a Geresdlak ellen kiállított orosházi védőre.


Változások Battonyán

Az átigazolási időszak legvégén egy új ember érkezett a Battonyai TK együtteséhez, egy régi motoros pedig elköszönt a társaktól. A határvárosiak leigazolták Aradról a 26 esztendős középpályást, Ioan Caldarast, aki a helyi Athletico együttesétől érkezett. A román légiós az öltözőben Molnár Richárd fogasát „örökölte meg, a 24 esztendős védő ugyanis a jövőben a Csongrád megyei Szentmihály csapatát erősíti.
Fontos foci tudnivalók

Mint ahogy az a július végi labdarúgó szezonnyitó értekezleten elhangozott, a 2013/14-es bajnokság kezdetétől a megyei I. osztályú csapatok számára kötelező lesz a digitális jegyzőkönyv használata. Ezzel kapcsolatban Szpisják Zsolt, a megyei szövetség igazgatója írásban is tájékoztatta az érintett egyesületeket.

A digitális jegyzőkönyvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, hogy azt nem szükséges kinyomtatni, amennyiben a csapatoknak nincs szükségük a dokumentumra. A kitöltött oldal előnye, hogy azonnal láthatóvá válik bárki számára a világhálón, az MLSZ adatbank rendszerében. A mérkőzés lejátszását követően pedig frissül a cserékkel, a színes lapokkal, illetve a gólszerzőkkel. Technikai problémák esetén természetesen a hagyományos, papír alapú jegyzőkönyv is használható még.

A megyei igazgató felhívja továbbá a csapatok figyelmét az elmúlt idény fegyelmi határozataira is. Az egyesületek az átigazolási dömping közepette olykor elfeledkeznek új játékosaikat „leinformálni”, vagy éppen a távozó labdarúgóik „menlevelén” feltüntetni ezeket az információk, pedig egy ebből bekövetkező estleges óvásnál az átadó klub is büntethető!


Visszaállt a 14 éves korhatár

Mint arról Szpisják Zsolt megyei igazgató tájékoztatást adott, egy nappal a bajnokság rajtja előtt a megyei egyesületek jóvoltából összejött a kellő számú beleegyezés, így a versenykiírással ellentétben, változatlanul a 14. betöltött életév az U19-es bajnokságban szepeltethető labdarúgók alsó korhatára!


Gradinariu játékjogát felfüggesztették

Vehemens ember hírében áll Dan-Codru Gradinariu, a Kétegyháza SE román játékos-edzője, aminek az egyik nemrégiben lejátszott edzőmeccsen tanújelét is adta. Csapata Gyulán a Termál U21-es gárdájával vívott felkészülési találkozót. Az egyébként sportszerű meccsen a másodosztályú gárda trénere sok kivetnivalót talált Baráth játékvezető működésében, aki már rég nem vezet a kétegyháziaknak bajnokit. Az egyik ilyen esetnél a trénernél elszakadt a cérna, és lefejelte a sípmestert. A találkozónak azonnal vége szakadt, az ügynek nem. Gradinariu játékjogát a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága augusztus 21-ig felfüggesztette. Ekkor kerül sor a párját ritkító eset tárgyalására, vagyis gyanítható, hogy nem ússza meg ennyivel.


Dobozi nehézségek

Nehéz helyzetben van Barcsay Attila, a Dobozi SE labdarúgóinak trénere. A legutóbbi másodosztályú évet 12. helyen záró együttesből öt meghatározó szintű játékos távozott. Sztojka Zsolt és a gólerős Lukucz Mihály Méhkerékre távozott, Wagner Péter Dániel, Bordács Bence és Mészáros Zoltán a Békéscsabai Atleticóban folytatja pályafutását. Pótlásukra a védelemben bevethető Gyuris Zoltán (Békéscsabai MÁV) és Tímári Sándor (Görbeháza), valamint a játékos újrakezdő kapus, Balog István érkezett. A doboziak célja ilyen előjelek után nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása.


Serdülő csoportok

Az MLSZ megyei igazgatóságán elkészítették a serdülő bajnokság csoportbeosztásának a tervezetét, amely már csak igen nyomós érvek esetén lesz módosítva.

Íme a beosztás. Észak: Sarkad USC, Berényi Gyermek FC, Köröstarcsa KSK, Dévaványai SE, Békési FC, Füzesgyarmati SK, Körösladány MSK, Frühwald-Jamina SE, Gyomaendrőd FC, Kondorosi TE, Mezőberényi FC, Szeghalmi FC, Méhkeréki SE, Békéscsabai MÁV SE.

Dél: Orosházi MTK-ULE (Rákóczi Vasas SE), Medgyesegyháza SE, Kunágotai TE, Mezőkovácsházi TE, Gádoros SE, Battonyai TK, Csorvás SK, Tótkomlósi TC, Mezőhegyesi SE, Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC, Szarvasi FC, Csabacsűd SE.


Kopács itt, Kopács ott

Gyorsan megtalálta az angolosan lelépő Kopács Zsolt helyettesét az eleki együttes, amely leigazolta Boruzs Sándort, a Szabadkígyós rutinos támadóját. A távozó középpályás Lőkösházán vagy Kétegyházán folytathatja, rosszabb esetben pedig eltiltás vár rá, mert a hírek szerint mindkét csapathoz hivatalosan elkötelezte magát.


Edzőcsere Battonyán

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt edzőváltás történt a második vonalban szereplő Battonyai TK együttesénél. István András, az eddigi tréner munkahelyi feladatait már korábban is nehezen tudta összeegyeztetni a csapat programjával, és most jött el az idő arra, hogy átadja helyét. Az új szakvezető az ifjúságiakkal dolgozó Zsóri Zoltán lesz, aki játékosként a pályán belül is segíti a piros-feketéket, míg a fiatalok szakmai irányítását Daróczi Zoltán veszi át.


Lovas a Hunyadiban

Még sem Orosházára került Lovas Attila, a legutóbbi idényt Tótkomlóson töltő támadó középpályás. A 35 esztendős játékos ehelyett a megyei II. osztály legutóbbi bronzérmesénél, Békésszentandráson kötött ki, ahol eddig is kellően gólerős csatárok „fenték a fogukat” az ellenfelekre. Lovas nem egyedüli újonc lesz, hiszen a kék-fehéreknél tölti az új idényt a III. osztályban az év labdarúgójának választott védő, Steigler Ádám. Az erősítésre nagy szüksége lesz a Hunyadinak, mivel Csipai Csaba, Mochnács Tamás és Fabó Norbert is abbahagyta a focit.

 

 
Kispálya

Kispálya

Strand csapatokat várnak

A szarvasi Kacsa-tó melletti homokos „grundon” szeptember 8-án újra megrendezik a Toldi Kupa strandfoci tornát, amelyre várják a csapatok nevezését. Jelentkezni Tímár Nándornál lehet személyesen a Toldi Sörözőben, vagy a 0620/437-4072-es mobilszámon.

 
Pontos idő
 
Linktár
Linktár
 
 
Partnereink

 

Kondorosi Takarékszövetkezet

 

Hőtechnikai és Gépipari Kft.

 

Kovács és Pataki Kkt.

Könyvelés és adótanács.

A jó könyvelő aranyat ér!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2012-02-06
 
Sajtószemle

Lapszemle

Így ért véget a megye kettő

Ez volt a megye három ebben a szezonban

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

A megye egy utolsó fordulóján történt

 
Videók

Videók

Meglepődött a beosztáson a Termál elnöke

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő összefoglaló (DIGI Sport)

Elek LE–Mezőkovácsházi TE kupadöntő előzetese (Gigacz Balázs)

Mezőkovácsházi TEVárfürdő-Gyulai TFC (2013. 06. 05. Gigacz Balázs)

 
Meteorológia

Helyi időjárás 5 napra

 
Friss sporthírek

Foci- és sporthírek

http://sport365.hu/

 
Világóra és időjárás

 
Cikkek
Cikkek : Ülésezett a versenybizottság

Ülésezett a versenybizottság

Van már új időpontja az elmaradt meccseknek

FOCIEXTRA

Csütörtökön ülésezett az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága versenybizottsága, amely megtárgyalta és átalakította az időjárás által átszabott tavaszi bajnoki programot.


– A helyzet a megyei első osztályban volt a legkritikusabb, ahol az MLSZ döntése értelmében az osztályozók miatt kötelező június elsejéig befejezni a küzdelmeket. Az időpont módosításoknál a bizottság igyekezett figyelembe venni, hogy minél kevesebb hétköznap kerüljön be a naptárba, amennyiben hétköznapra került egy mérkőzés, akkor azt munka után könnyebben elérhető időpontban lehessen kezdeni. Nem utolsó sorban az is szempont volt, hogy a különböző osztályokban egymáshoz képest is valamiféle egység szerint lehessen pótolni az elmaradt találkozókat – nyilatkozta a Fociextrának Szpisják Zsolt megyei igazgató, aki hozzátette, hogy minden lehetséges időpontot figyelembe vettek a döntések meghozatalakor.

A rossz megoldások közül kellett megtalálni az amatőr – munka és iskola melletti versenyzési folyamat – labdarúgás számára legmegfelelőbb megoldást. Így fordulhatott elő, hogy a Pünkösd hétvégéjére eső játéknapot közvetlenül az ünnep előtti péntekre tették, és három nappal későbbre is beiktattak egy fordulót, bár itt ha a két mérkőző fél megegyezik abban, hogy a pénteki meccsét szombaton rendezi meg, mert vállalja a szombat-hétfői játékrendet, akkor a versenybizottság ennek helyt ad, de kötelezni senkit nem akar erre!

Íme az osztályokra lebontott megújult bajnoki naptár:

 

MEGYEI I. OSZTÁLY

A március 16-án teljes egészében elhalasztott 18. forduló mérkőzéseit május 17-én, Pünkösd előtti pénteken pótolják, 18 órai kezdettel.

18. forduló. Május 17., péntek, 18.00:

Frühwald-Jamina SE–Sarkadi KLE

Füzesgyarmati SK–Nagyszénás SE

Mezőberényi FC–Kondorosi TE

Mezőhegyesi SE–Szarvasi FC

Rákóczi Vasas SE–Békéscsabai MÁV SE

Gyomaendrődi FC–Tótkomlósi TC

Méhkeréki SE–Dévaványa SE

Csabacsűd SE–Szeghalmi FC

A március 23-i 19. játéknapon elhalasztott két mérkőzés új időpontja: április 24., szerda, 18.00.

19. forduló. Április 24., szerda, 18.00:

Dévaványa SE–Gyomaendrődi FC

Sarkadi KLE–Füzesgyarmati SK

Szarvasi FC–Szeghalmi FC 4–0

Mezőhegyesi SE–Frühwald-Jamina SE 2–1

Kondorosi TE–Méhkeréki SE 0–2

Nagyszénás SE–Mezőberényi FC 0–1

Tótkomlósi TC–Rákóczi Vasas SE 1–0 

Békéscsabai MÁV SE–Csabacsűd SE 0–3

A március 30-i 20. fordulóban elhalasztott hét mérkőzést május 8-án rendezik meg 18 órai kezdéssel.

20. forduló. Május 8., szerda, 18.00:

Mezőberényi FC–Sarkadi KLE

Gyomaendrődi FC–Kondorosi TE

Rákóczi Vasas SE–Dévaványa SE

Füzesgyarmati SK–Mezőhegyesi SE

Frühwald-Jamina SE–Szarvasi FC

Szeghalmi FC–Békéscsabai MÁV SE

Csabacsűd SE–Tótkomlósi TC

Méhkeréki SE–Nagyszénás SE 4–1

Az eredeti program szerint május 18­-19-re eső 27. forduló programját május 20-án, Pünkösd hétfőn rendezik meg.  

27. forduló. Május 20., hétfő, 17.00:

Szarvasi FC–Kondorosi TE

Nagyszénás SE–Dévaványa SE

Frühwald-Jamina SE–Szeghalmi FC

Mezőberényi FC–Rákóczi Vasas SE

Sarkadi KLE–Tótkomlósi TC

Mezőhegyesi SE–Békéscsabai MÁV SE

Csabacsűd SE–Füzesgyarmati SK

Méhkeréki SE–Gyomaendrődi FC

Az előrehozott utolsó forduló marad május 1-jén.  

30. forduló. Május 1., szerda, 15.00:

Békéscsabai MÁV SE–Mezőberényi FC

Május 1., szerda, 17.00:

Rákóczi Vasas SE–Szarvasi FC

Nagyszénás SE–Sarkadi KLE

Dévaványa SE–Frühwald-Jamina SE

Kondorosi TE–Mezőhegyesi SE

Békéscsabai MÁV SE–Mezőberényi FC

Tótkomlósi TC–Füzesgyarmati SK

Csabacsűd SE–Gyomaendrődi FC

Szeghalmi FC–Méhkeréki SE

 

MEGYEI II. OSZTÁLY

A március 16-án teljes egészében elhalasztott 18. forduló mérkőzéseit május 17-én, Pünkösd előtti pénteken pótolják, 18 órai kezdettel.

18. forduló. Május 17., péntek, 18.00:

Dobozi SE–Battonyai TK

Vésztői SE–Bucsa SE

Körösladány MSK–Újkígyós FC

Szabadkígyósi SZSC–Köröstarcsa KSK

Békésszentandrási HMSE–Mezőkovácsházi TE

Gádoros SE–Magyarbánhegyesi FC

Csanádapácai EFC–Kétegyháza SE

Csorvás SK–Lőkösháza KSK

A március 23-i 19. játéknapon elhalasztott két mérkőzés új időpontja: április 24., szerda, 18.00.

19. forduló. Április 24., szerda, 18.00:

Kétegyháza SE–Csorvás SK

Bucsa SE–Körösladány MSK

Köröstarcsa KSK–Csanádapácai EFC 0–4

Újkígyós FC–Szabadkígyósi SZSC 2–2

Battonyai TK–Vésztői SE 1–1

Gádoros SE–Dobozi SE 1–3

Magyarbánhegyesi FC–Mezőkovácsházi TE 0–2

Lőkösháza KSK–Békésszentandrási HMSE 2–3

A március 30-i 20. fordulóban elhalasztott hat mérkőzést május 1-jén rendezik meg 17 órai kezdéssel.

20. forduló. Május 1., szerda, 17.00:

Körösladány MSK–Battonyai TK

Szabadkígyósi SZSC–Bucsa SE

Csorvás SK–Köröstarcsa KSK

Vésztői SE–Gádoros SE

Békésszentandrási HMSE–Kétegyháza SE

Mezőkovácsházi TE–Lőkösháza KSK

Csanádapácai EFC–Újkígyós FC 2–2

Dobozi SE–Magyarbánhegyesi FC 9–0

Az eredeti program szerint május 18­-19-re eső 27. forduló programját május 20-án, Pünkösd hétfőn rendezik meg.

27. forduló. Május 20., hétfő, 17.00:

Dobozi SE–Mezőkovácsházi TE

Vésztői SE–Békésszentandrási HMSE

Körösladány MSK–Csorvás SK

Szabadkígyósi SZSC–Csanádapácai EFC

Battonyai TK–Kétegyháza SE

Gádoros SE–Lőkösháza KSK

Magyarbánhegyesi FC–Újkígyós FC

Bucsa SE–Köröstarcsa KSK

A május 1-jére előrehozott záró játéknap visszakerül az eredeti helyére, június 8-ára.  

30. forduló. Június 8., szombat, 17.00:

Bucsa SE–Battonyai TK

Békésszentandrási HMSE–Csanádapácai EFC

Mezőkovácsházi TE–Szabadkígyósi SZSC

Lőkösháza KSK–Körösladány MSK

Kétegyháza SE–Vésztői SE

Köröstarcsa KSK–Dobozi SE

Újkígyós FC–Gádoros SE

Csorvás SK–Magyarbánhegyesi FC

 

MEGYEI III. OSZTÁLY

 „A” csoport

A március 16-án teljes egészében elhalasztott 14. forduló mérkőzéseit május 1-jén pótolják, 17 órai kezdettel.

14. forduló. Május 1., szerda, 17.00:

Elek LE–Pusztaföldvári LK

Dombegyház NSE–Mezőmegyer SE

Sarkadkeresztúri SE–Kaszaper FC

Okány KSK–Békéscsaba 1912 Előre U19

Zsadányi SE–Medgyesbodzás-Gábortelepi SE

Békéssámsoni SK–Duna Aszfalt-Gerlai SE

Szabadnapos: Okány KSK

A március 30-án elnapolt három mérkőzés új időpontja: április 24., szerda, 18 óra.

16. forduló. Április 24., szerda, 18.00:

Medgyesbodzás-Gábortelepi SE–Mezőmegyer SE

Okány KSK–Pusztaföldvári LK

Elek LE–Duna Aszfalt-Gerlai SE

Sarkadkeresztúri SE–Békéssámsoni SK

Zsadányi SE–Békéscsaba 1912 Előre SE U19 0–4

Dombegyház NSE–Békési FC 0–5

Szabadnapos: Kaszaper FC

 

 „B” csoport

A március 16-án teljes egészében elhalasztott 14. forduló mérkőzéseit május 1-jén pótolják, 17 órai kezdettel.

14. forduló. Május 1., szerda, 17.00:

Kardos-Örménykút KSK–Kétsopronyi RSE

Kamuti SK–Kunágota TE

Telekgerendási SC–Kötegyáni SK

Szarvasi LSZK–Szarvasi FC II.

Kevermes SE–Nagybánhegyesi RSE

Szabadnapos: Csárdaszállási SZSK, Gerendás SC

A március 30-án elnapolt három mérkőzés új időpontja, április 24., szerda 18 óra, de várhatóan valamelyik szarvasi csapat egy nappal korábban játszik majd.

16. forduló. Április 24., szerda, 18.00:

Szarvasi FC II.–Kétsopronyi RSE

Szarvasi LSZK–Nagybánhegyesi RSE

Kevermes SE–Kötegyáni SK

Kardos-Örménykút KSK–Csárdaszállási SZSK 2–1

Telekgerendási SC–Gerendás SC 0–2

Szabadnapos: Kunágota TE, Kamuti SK

 

Magyar Kupa

A megyei selejtező fordulók új időpontjai.

3. forduló: 2013. április 17., szerda

4. forduló: 2013. május 29., szerda

5. forduló: 2013. június 5., szerda

6. forduló: 2013. június 15., szombat (döntő)

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
A legfrissebbek...

Labdarúgó szépségünk

Júniusi szépségünk Medvegy Niki, a Békéscsabai Wanted SC hátvédje. A rutinos védő a Szegedi Tudományegyetemen végzett, jelenleg édesapja cégénél áll alkalmazásban irodai ügyintézőként.

Részletek a Labdarúgó szépségek menüpontban, vagy ide kattintva.


HIRDETÉS


A legfrissebbek...

Galéria. Több kép került ki a galériába a regionális női nagypályás bajnokság gyulai fordulójáról.

Gólvágók. Frissítettük a különböző osztályok góllövőlistáit.

 
Tabellák

Tabellák

NB II

1.  Ajka 0 0
2.  Balmazújváros 0 0
3.  Békéscsaba 0 0
4.  Cegléd 0 0
5.  Dunaújváros 0 0
6.  Gyirmót-Győr 0 0
7.  Kisvárda 0 0
8.  Kozármisleny 0 0
9.  Nyíregyháza 0 0
10.  Siófok 0 0
11.  Sopron 0 0
12.  Szigetszentmiklós 0 0
13.  Szolnok 0 0
14.  Tatabánya 0 0
15.  Vasas 0 0
16.  Zalaegerszeg 0 0

NB III KÖZÉPSŐ CSOPORT

1.  Baja 0 0
2.  Bölcske 0 0
3.  Bp. Honvéd II. 0 0
4.  Dunaharaszti 0 0
5.  Dabas 0 0
6.  Erzsébetváros 0 0
7.  Komló 0 0
8.  Maglód 0 0
9.  Monor 0 0
10.  Orosháza 0 0
11.  Rákosmente 0 0
12.  Soroksár 0 0
13.  Szeged 2011 0 0
14.  Szekszárd 0 0
15.  Várfürdő-Gyula 0 0
16.  Videoton FC II. 0 0

MEGYEI I. OSZTÁLY

1.  Füzesgyarmat 1 3
2.  Rákóczi Vasas 1 3
3.  Szarvas 1 3
4.  Szabadkígyós 1 3
5.  Körösladány 1 1
6.  Mezőberény 1 1
7.  Szeghalom 1 1
8.  Tótkomlós 1 1
9.  Frühwald-Jamina 1 1
10.  Méhkerék 1 1
11.  Csabacsűd 1 1
12.  Kondoros 1 1
13.  Nagyszénás 1 0
14.  Mezőhegyes 1 0
15.  Békéscsabai MÁV 1 0
16.  Gyomaendrőd 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY

1.  Battonya 1 3
2.  Dévaványa 1 3
3.  Lőkösháza 1 3
4.  Vésztő 1 3
5.  Békés 1 0
6.  Békésszentandrás 1 1
7.  Gádoros 1 1
8.  Sarkad 1 1
9.  Kétegyháza 1 1
10.  Újkígyós 1 1
11.  Elek 0 0
12.  Mezőkovácsháza 0 0
13.  Csorvás 1 0
14.  Doboz 1 0
15.  Bucsa 1 0
16.  Csanádapáca 1 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, A

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY, B

1.  Csárdaszállás 0 0
2.  Gerendás 0 0
3.  Kamut 0 0
4.  Kardos-Örménykút 0 0
5.  Kétsoprony 0 0
6.  Kevermes 0 0
7.  Kötegyán 0 0
8.  Pusztaföldvár 0 0
9.  Szarvasi FC II. 0 0
10.  Szarvasi LSZK 0 0
11.  Telekgerendási SC 0 0

 

 
Chatszoba
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Átigazolások

Átigazolások

 
Utánpótlás tabellák

Utánpótlás tabellák

MEGYEI I. OSZTÁLY U19

1.  Rákóczi Vasas SE 1 3
2.  Körösladány MSK 1 3
3.  Csabacsűd SE 1 3
4.  Gyomaendrődi FC 1 3
5.  Nagyszénás SE 1 3
6.  Mezőberényi FC 1 3
7.  Jamina SE 1 1
8.  Méhkeréki SE 1 1
9.  Mezőhegyesi SE 0 0
10.  Szarvasi FC 0 0
11.  Kondorosi TE 1 0
12.  Szeghalmi FC 1 0
13.  Füzesgyarmati SK 1 0
14.  Szabadkígyósi SZSC 1 0
15.  Tótkomlósi TC 1 0
16.  Békéscsabai MÁV SE 1 0

MEGYEI II. OSZTÁLY U19

1.  Atletico Békéscsaba 0 0
2.  Békéssámson 0 0
3.  Dombegyház 0 0
4.  Gerla 0 0
5.  Kaszaper 0 0
6.  Köröstarcsa 0 0
7.  Kunágota 0 0
8.  Magyarbánhegyes 0 0
9.  Medgyesbodzás 0 0
10.  Medgyesegyháza 0 0
11.  Mezőmegyer 0 0
12.  Nagybánhegyes 0 0
13.  Okány 0 0
14.  Sarkadkeresztúr 0 0
15.  Zsadány 0 0

MEGYEI III. OSZTÁLY U19

1.  Békésszentandrási HMSE 1 3
2.  Kétegyháza SE 1 3
3.  Dévaványai SE 1 3
4.  Csorvás SK 1 1
5.  Vésztői SE 1 1
6.  Battonyai TK 1 1
7.  Békési FC 1 1
8.  Csanádapácai EFC 1 1
9.  Dobozi SE 1 1
10.  Lőkösháza KSK 1 1
11.  Sarkadi KLE 1 1
12.  Elek LE 0 0
13.  Mezőkovácsházi TE 0 0
14.  Bucsa SE 1 0
15.  Újkígyós FC 1 0
16.  Gádoros SE 1 0

U16 ÉSZAKI CSOPORT

1.  Szeghalmi FC 22 58
2.  Békési FC 22 52
3.  Körösladány MSK 22 48
4.  Dévaványa SE 21 40
5.  Frühwald-Jamina SE 21 37
6.  Mezőberényi FC 21 30
7.  Békéscsabai MÁV SE 21 27
8.  Kondorosi TE 21 26
9.  Sarkadi USC 22 19
10.  Méhkeréki SE 21 19
11.  Gyomaendrődi FC 20 12
12.  Füzesgyarmati SK 22 9

U16 DÉLI CSOPORT

1.  Tótkomlósi TC 22 58
2.  Orosházi MTK-ULE 1913 22 52
3.  Békéscsaba 1912 Előre 22 39
4.  Mezőkovácsházi TE 22 39
5.  Mezőhegyesi SE 22 38
6.  Szabadkígyósi SZSC 22 37
7.  Nagyszénás SE 22 36
8.  Csabacsűd SE 22 34
9.  Battonyai TK 22 27
10.  Gádoros SE 22 12
11.  Kunágota TE 22 11
12.  Csorvás SK 22 1

A Kunágotától 1 büntetőpontot levontak.

 
Fociextra a Facebookon!

Keress minket a Facebookon!

 
Az év labdarúgója
Keressük az év legjobbját
Ki volt a megyei I. osztályban az év labdarúgója?

Bondár Attila (Méhkerék) (52 / 26%)
Sztojka Ádám (Méhkerék) (9 / 5%)
Cseke Tamás (Csabacsűd) (29 / 15%)
Sajben Gábor (Csabacsűd) (11 / 6%)
Kiri Mihály (Szarvas) (13 / 7%)
Klimaj Zoltán (Szarvas) (11 / 6%)
Nyúl Gábor (Jamina SE) (14 / 7%)
Tóth Lajos (Füzesgyarmat) (14 / 7%)
Miklya Miklós (Kondoros) (8 / 4%)
más játékos (39 / 20%)

Szavazatok száma: 200

Létrehozás időpontja:
2013-06-28 13:52:43

Szavazás lezárva:
2013-08-18 12:52:46


Lezárt szavazások
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt